Slachtoffer bijtincident met hond dubbel slachtoffer

Een nachtmerrie als je slachtoffer wordt van een incident, door een onbekende loslopende hond, waarbij jou hond en jijzelf gewond raken. Dit kan een grote impact hebben. Dat overkwam dus een bewoonster uit Beverwaard zondagavond 2 juli! De hond was er het ergst aan toe. Buren ontfermde zich over het dier en brachten hem naar een dierendokter toe voor behandeling aan een grote wond! Het slachtoffer heeft een afspraak gemaakt bij de politie om aangifte te doen van het bijtincident. Naar het nu blijkt kan zij daar pas over ruim een week terecht.

Afgelopen week verscheen in de media het bericht dat er de komende maanden een onderbezetting is bij de politie. Dat blijkt dus grote gevolgen te hebben voor deze wijkbewoonster uit Beverwaard. Niets ten nadele van de politiemedewerkers zelf, maar de landelijke reorganisatie die al een tijdje gaande is wordt dus nu ook merkbaar in de grote steden, zo werd er in de media bericht.

Thans moet je nu afvragen waar de prioriteiten van de politie ligt als er gemeld wordt in diezelfde media dat de aandacht voor het dievengilde en hennepkwekerijen op een laag pitje staan. Als we nu nog over een aangifte praten van ingeslagen autoruit praten, wat ook zeer vervelend kan zijn, kun je daar nog iets bij voorstellen.

De aangifte wordt dus ruim een week na het incident opgenomen, je kunt je dan afvragen of daarmee de eigenaar van de loslopende hond nog mee gevonden wordt. De wijkagent had geen tijd om deze zaak iets eerder op te pakken volgens een buurtbewoner, zelf zijn zij dan maar begonnen om info te verzamelen voor de aangifte in hun buurt. Duidelijk is dat de wijkbewoonster in kwestie, die een zeer naar incident overkwam,  en dubbel slachtoffer is van onderbezetting bij de politie?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.