Contact

Heeft u een leuk nieuws bericht over een activiteit of een gebeurtenis in de Beverwaard. Of heeft u een aankondiging daarover. Laat het gerust weten, en mail naar [email protected]

Let op! Foto’s op deze website mogen nooit zonder toestemming gebruikt worden.

12 antwoorden op “Contact”

 1. LEUK !!
  Ik zag dat je één van mijn foto’s gebruikt hebt voor de banner boven de site.

  Mocht je nog eens foto’s zoeken, dan kan je ook even kijken op http://rotterdamsebeelden.nl de foto’s staan daar gesorteerd per wijk en in het album van de wijk alfabetisch op straatnaam. Er worden daar nog zeer regelmatig foto’s aan toegevoegd.

  Verder een fijne dag toegewenst !

  Harry

 2. asbest sanering rode kastelenbuurt ( kopers) de eigenaren zijn in de jaren 1997 benaderd door de voormalige eigenaar de nieuwe unie of de huurder hun huis wilde kopen . een hoop mensen hebben dat gedaan in 1999. maar nieuwe unie en nu woonstad rotterdam wisten al in 1994 er een sanering aan zat te komen. heel slim van nieuwe unie /woonstad rotterdam om de huurhuizen dan maar te gaan verkopen . dan liggen we de kosten maar later bij de kopers dan hoeven wij geen tonnen te besteden uit onze eigen zak ! slim hoor van woonstad die nu in 2017 de een deel komt die van 18.000 tot 70,000 uit komt van de kopers !! ik denk van mijn zelf uit dat de overheid hier verantwoordelijk is om dat er al in 1984 bekent was dat asbest kanker verweken was . en in eind jaren 1960 of begin 1970 dat asbest kanker verweken was! door dat er op het nieuws en in de kranten gestaan heeft dat alle mensen die op asbest plaatjes kookte de asbest plaatje moesten weg doen . ik heb dit zelf mee gemaakt met mijn moeder die had dat ook in de keuken en er zullen velen zijn die dat nog weten . dus dat deze huizen toen in 1980 tot 1982 met asbest daken bekleed zijn vind ik al een schade van gemeenten en overheid om dat toe te staan. dat komt dat de overheid te laks is geweest in zijn handelen over dit onderwerp ASBEST!!
  naar mijn mening blijft de overheid verantwoordelijk. voor het probleem Rode Kastelen Buurt!!

 3. Ik heb een klacht verstuurd naar de Gemeente Rotterdam via de Buiten Beter App met de volgende tekst:

  Op de Cannenburghstraat is met de maximaal toegestane snelheid van 30 km/u niet meer met goed fatsoen te rijden. De onderzijde van de auto raakt met regelmaat de straat. Ook de overgang naar de Ter Worm Straat is veel te hoog. Ook hier raakt onze standaard auto de straat. Ik snap snelheid vertragende maatregelen maar dit is gewoon ernstig verzakt.

  Ik krijg als antwoord:

  Beste,
  Uw melding over het onderwerp: rijweg op de locatie: CANNENBURCHSTRAAT 80 en geregistreerd onder nummer: 2953532, kunnen we helaas niet oplossen.
  De behandelaar van de melding gaf hierbij het volgende aan:
  1_De toestand van de bestrating is ons bekend. Wij nemen geen actie omdat de verstoring te gering is. Alleen gevaarlijke locaties worden veiliggesteld door de serviceploegen. We sluiten de melding af.
  Met vriendelijke groet,
  Gemeente Rotterdam.

  Wie gaat de schade aan mijn auto dan betalen?

  1. deze meneer heeft helemaal gelijk U moet eens op de Canneburchstraat bij een drempel gaan staan .dat ziet u dat er autos die scheef over de drempels moeten rijden . gevaar voor aan rijdingen. en er komt soms vuur onder de autos vandaan om dat het cardan en de uitlaat schuurt over de drempels. en hetzelfde geld voor de oprit naar de terwormstraat . voor bijde gevallen is het probleem ook als je als een muis rijd. en als je in de ambulans ligt spring je 30cm omhoog.
   en daar is onze burgemeester Abulaleb ook niet blij mee die is namelijk lid van de ambulase dienst !

 4. Leuk het verhaal over de Emelissedijk. Hier hebben wij ooit ook eens gewoond, op huisnummer 205, van 1963 t/m 1971. Wij waren de eerste bewoners aldaar. Kauffman herinner ik me nog goed, zoon Erik zat bij mij op school. En die school wat De Pit aan de Heindijk. Wat ik me herinner is dat er ook een bakkertje zat? En een slager? Als jochie heb ik nog wel eens vakantiewerk gedaan in de Supermarkt aan de Huniadijk. Was een mooie tijd, kom er nog wel eens en dan gaat er een sloot aan herinneringen open…

 5. Onderwerp: kruising Nemelaersingel terwormstraat straat verzakking

  Klik op mij!Beste mevr .Toos Landman.
  Graag vraag ik aan dacht voor de weg verzakking kruising Nemelaersingel / Terwormstraat!
  De kruising (verhoging) is aan het verzakken .
  De putdeksel’s van het riool steken schuins boven het wegdek uit.
  U bent vorig jaar ten noorde van de oudewatering bezig geweest met de bestrating aldaar.
  Maar aan de zuid kan is het ook nodig. onder andere de Cannenburgstraat en de kruising waar ik het over had!!
  Canneburgstraat bij het Onsteinpad is een rommel van diverse straat stenen en er zitten ook kuilen in de straat!
  Dat komt dat er is gegraven ivm gasleidingen .
  en ook de stoepen op sommige plaatsen laat te wensen over!!
  Graag U aandacht voor dit AUB.

  Met vriendelijke groet
  L.c.visser.
  Nemelaersingel 9
  3077pl Rotterdam

 6. Redactie.. als Rotterdam de beste burgemeester heeft v.d. wereld..
  Dan mag u en van mij de titel voeren de beste site van Nederland..

Geef een reactie