Wat vindt men van de Beverwaard?

Banner Beverwaard Magazine, Beverwaardseweg
Banner Beverwaard Magazine, Beverwaardseweg

Er zijn altijd positieve of negatieve geluiden over een wijk, en zo ook over de Beverwaard! Gisteren kwam een bericht via twitter tot deze website die ik u niet wilde onthouden. Dankzij de onderstaande website, en een tip van http://creabea.kayuz.nl/beverwaard was het volgende te lezen. Het bericht is op deze website geplaatst op 16 februari 2014.

_________________________________________________________________________

Sinds 2002 woon ik samen met mijn gezin in Rotterdam, in de wijk Beverwaard. Voordat wij de beslissing namen om hier te komen wonen, werd dat door een aantal mensen sterk afgeraden. Het bleek dat de wijk vrij vaak negatief in het nieuws kwam en als onveilig werd bestempeld.

Gelukkig ben ik iemand die iets eerst zelf iets wil zien of ervaren, voordat ik ergens een mening of oordeel over vel. Toen wij het huis, dat wij op dat moment op het oog hadden, gingen bezichtigen, kreeg ik daar een goed en positief gevoel bij. Zowel het huis als de directe omgeving spraken mij aan. En wij zagen het allemaal wel zitten om hier een nieuw bestaan op bouwen. Zo gezegd zo gedaan..

Natuurlijk, net zoals in een ieder ander dorp, stad of wijk, gebeuren er wel eens negatieve dingen. Maar mijn idee is om daar nooit te lang bij stil te staan en je te focussen op het positieve in je het leven.

Ik woon hier nog steeds met veel plezier.

Waarvan akte!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.