Vuurwapenincident Molecatensingel, pizzabezorger gewond

Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag neergeschoten op de Molecatensingel in Beverwaard. De maaltijdbezorger is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer was rond 01.30 uur een pizza aan het bezorgen toen hij onder vuur werd genomen. Mogelijk werd hij overvallen en liep dat uit de hand. De politie is nog op zoek naar de dader of daders.

Dit is het derde incident waarbij een vuurwapen werd gebruikt in zeer korte tijd. Eerder werd op 10 februari dit jaar aan het Laarwoudpad een woning overvallen. Bewoners beleefden daar angstige momenten. Een klein halfuur werd toen de woning door de daders doorzocht op waardevolle spullen.

Op 9 maart was er een overval op een pizzakoerier! Even na middernacht moest er een bestelling worden afgeleverd op de Beverwaardseweg, niet ver vandaan waar eerder de woningoverval plaatsvond. De bezorger parkeerde zijn auto en belde aan bij het opgegeven adres. Niemand deed open. Toen de man zich omdraaide om weg te gaan, renden er vier mannen op hem af. Zij bedreigden de bezorger met een vuurwapen en eisten zijn geld. Nadat de bezorger dit afstond, renden de mannen weg.

Of het om dezelfde overvallers gaat in deze zaken is niet bekend, wel liggen de locaties waar de overvallen gepleegd zijn niet ver van elkaar af.

Bron: gedeelte via RTV Rijnmond

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.