Verhage Beverwaard na grote verbouwing weer open

Verhage Beverwaard

In de Verhage vestiging in de Rotterdamse wijk Beverwaard is de laatste tijd hard gewerkt aan een grootschalige verbouwing. De store, gevestigd in Winkelcentrum Beverwaard, heeft het naastgelegen pand erbij betrokken waardoor het ruimtelijker is opgezet. Daarnaast is het voorzien van een volledig nieuw interieur in warme tinten en beschikt het over een uitgebreid assortiment voor lunch, diner en alles daartussenin.

Franchisenemer Farid Youssef is erg trots op zijn store. “Er is ontzettend hard gewerkt om tot dit resultaat te komen. We krijgen dan ook hele positieve reacties van onze gasten, waar wij als team erg veel energie van krijgen. Naast de uitstraling is er binnen het assortiment ook een hoop veranderd. Je kan bij ons namelijk niet alleen terecht voor het welbekende snackassortiment, maar tegenwoordig ook voor vers bereide sandwiches, tosti’s, gebak en een goede kop koffie. Op dit moment zijn onze deuren alleen geopend voor afhaal, maar hopelijk kunnen wij onze gasten binnenkort een mooi plekje aanbieden in ons sfeervolle restaurant!”

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 42 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers.

Bron: Tekst en foto Verhage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.