Venstertijden bij busparkeerplaats uitgebreid

De venstertijd van de busparkeerplaats, die enige tijd al van kracht is aan de Beverwaardseweg thv huisnummer 361, is uitgebreid. Het politiebureau aan de Beverwaardseweg is een inschrijfpunt voor asielzoekers. Deze worden naar dit inschrijfpunt per bus naar toe gebracht!

Busparkeerplaats Beverwaardseweg

Van ma t/m vr tussen 08.30-17.30 mag men nu niet parkeren in dit speciale parkeervak. Door uitbreiding van dit inschrijfpunt, die nu ook plaatsvindt in het weekend, geldt er nu een parkeerverbod van ma t/m zo. De tijd blijft ongewijzigd. Dit komt omdat er afgesproken is dat het inschrijfpunt ook in het weekend gebruikt wordt.

Aangezien de huidige parkeertijden niet in het weekend van kracht waren is de busparkeerplaats niet vrij toegankelijk voor de bussen. Deze moest op de stoep of op de rijbaan parkeren! Daardoor waren er klachten van omwonenden over de verkeersveiligheid op dat punt in het weekend. Naar aanleiding van deze ongewenste situatie heeft de gemeente het parkeerverbod verruimd naar het weekend. De maatregel is al van kracht, en het onderbord is al vervangen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.