Parkeergarage Keizerswaard veiliger en gebruiksvriendelijker

Barcode automaat voor liftbediening
Wie nu een bezoekje brengt aan de ondergrondse parkeergarage bij Parking Centrum Keizerswaard zal zien dat de toe- en uitgang beter is beveiligd dan voorheen. De garage is te bereiken via de Palmentuin!
 
Deze was vrij toegankelijk, en daardoor ontstond er overlast van bezoekers die daar niets te zoeken hadden. Bij langdurige regen ontstond er wateroverlast vanuit de afvoer in de garage. Al deze problemen werden opgelost door de huidige eigenaar! Deze had de parkeergarage  overgenomen van Q-park en pakte de klachten en problemen aan, en dat resulteerde in een betere beveiliging. Ook de wateroverlast lijkt nu tot het verleden te behoren.
Bij het inrijden staan sinds enige tijd hekken die pas opengaan als men een parkeerticket uit de automaat haalt, die gaan automatisch open! De parkeerticket bij de ingang is niet alleen om later de parkeertijd af te rekenen, maar nu ook om de toegang te krijgen tot de garage bij de liften!
Naast de liften is nu een scanner gemonteerd waarmee de barcode op de parkeerticket eerst gelezen moet worden voordat de lift naar boven komt. Daarna komt u bij de betaalautomaten waar men het parkeertarief kan afrekenen. Voor de eerste 90 minuten betaald men slechts €0,50! Voor een hele dag parkeren kost dit €4.00! Het bedrijf geeft aan dat er tijdens piekuren een fysieke beheerder aanwezig is. Hiermee lijkt de ondergrondse parkeergarage een stuk gebruiksvriendelijker te zijn geworden.  

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.