Supermarkt gaat van Oranje naar Groen, supermartk COOP wordt PLUS

Boven de hoofdingang van de supermarkt COOP staat al de nieuwe naam te lezen van de nieuwe supermarkt PLUS! Er word hard gewerkt aan de ombouw van de supermarkt deze dagen.

Coop Bredenoord heropent op woensdag 14 december als PLUS IJsselmonde. Op woensdag 14 december om 9:00 uur heropent Coop aan Bredenoord 8-16 in Rotterdam als PLUS IJsselmonde. Klanten vinden in de vernieuwde supermarkt een ruim versaanbod met veel aandacht voor lokale producten. Met de zelfscankassa’s kunnen klanten eenvoudig en snel de boodschappen afrekenen.

Op woensdag 7 december sluit de winkel voor een week. In die tijd volgt een restyling: een kleine verbouwing die de winkel omtovert van oranje naar groen. Op 14 december heropent de winkel als PLUS. Supermarktmanager Donny Schrover: “We krijgen een compleet vernieuwde groenteafdeling en broodafdeling en we voegen flink wat versassortiment toe. Maar niet alles verandert; het vaste team waar onze klanten altijd op rekenen, staat straks gewoon weer voor ze klaar. We kunnen niet wachten om iedereen te ontvangen in onze gloednieuwe winkel.”

Op de ruime groenteafdeling vinden klanten een zeer uitgebreid assortiment groenten en fruit. Klanten rekenen hun boodschappen af bij de traditionele kassa óf door middel van een van de drie zelfscankassa’s. PLUS IJsselmonde biedt klanten de keuze en speelt hiermee in op een groeiende vraag naar snelheid en gemak.

Service
Supermarktmanager Donny Schrover: “Ik vind het een hele mooie uitdaging dat we van Coop naar PLUS gaan. PLUS is een mooie formule en is niet voor niks verkozen tot ‘Beste Supermarkt van Nederland’. Ik denk dat onze klanten heel goed passen bij PLUS. Onze winkel zit in Rotterdam, maar deze wijk is meer een gezellig dorp. Iedereen kent elkaar. De klanten vinden service heel belangrijk; en dat past heel goed bij de formule van PLUS; zij staan voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar.”

Een minuut gratis winkelen

Met het doorknippen van een lintje wordt de opening op woensdag 14 december een groot feest. De eerste 200 klanten krijgen een taart cadeau en er zijn mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen.

Van Coop naar PLUS

Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: Coop oranje wordt PLUS groen. In 2022 is het de beurt aan de eerste 70 winkels, waaronder PLUS IJsselmonde.

Persbericht via PLUS, foto’s Beverwaardigheden.nl