Sporthal Mercatus in Lombardijen wordt tijdelijke vaccinatielocatie

Sporthal Mercatus aan de Spinozaweg in Lombardijen

Burgemeester Aboutaleb laat in een brief weten, die binnenkort op de deurmat valt bij bewoners van Lombardijen of al is gevallen, dat de sporthal Mercatus gelegen naast het Albeda college aan de Spinozaweg 398 een vaccinatielocatie wordt.

De GGD Rotterdam Rijnmond is een van de partijen die dit coördineert en heeft deze locatie goedgekeurd. Er is gekeken naar de veiligheid en bereikbaarheid voor zowel bezoekers als personeel. Later zullen er meer locaties gaan volgen om te vaccineren.

De sporthal zal tijdelijk worden ingericht van 1 maart tot 1 september van dit jaar. In principe zijn de openingstijden van 8.00 – 20.00 uur. Dit is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van het vaccin en daarmee het aantal afspraken dat ingepland kan worden. Op welk moment de locatie opengaat en wie er in deze sporthal wordt gevaccineerd is ook nog niet bekend. Dat is afhankelijk van de van de landelijke vaccinatiestrategie en beschikbaarheid!

De vaccinatielocatie is per openbaar vervoer goed bereikbaar, maar voor de bezoekers die met een auto komen is een verkeersbereikbaarheidplan gemaakt. Op dit moment is men volop bezig om alle voorbereidingen te treffen.

Foto; Streetview-Google

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.