Scholen hebben natuurles op Eiland van Brienenoord

Wat is er nog mooier dan (natuur)les te krijgen op het Eiland van Brienenoord? De leerlingen van groep 5 van de school “de Klaver” uit Zuid waren vandaag de gelukkigste, want het mooie weer zorgde voor een onvergetelijke les op het eiland gelegen onder de van Brienenoordbrug.

Met een bus arriveerde zij bij de ophaalbrug vanochtend vroeg! Daar werden zij opgevangen door één van de leden van het avontuurlijke theatergezelschap ’n Bries die de komende weken meerdere scholen zullen ontvangen op het eiland.

Daar krijgen de leerlingen eerst het toneelstuk te zien genaamd “Waait”! Het verhaal gaat over een projectontwikkelaar die het wel ziet zitten om daar een reusachtig gebouw neer te zetten midden in de natuur, maar dan ontmoet hij de vis Roos. Hoe het verder afloopt dat kun jezelf nog gaan zien tijdens de familievoorstellingen!

’n Bries theatergezelschap

Daarna volgde er voor de leerlingen van de Klaver een interactief gedeelte op het eiland. Centraal stond daarin het ontdekken van planten en dieren kris kras over en door het groen over het eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.