Avontuurlijk gezelschap ’n Bries speelt voorstelling ‘Waait’

’n Bries speelt ‘Waait’! Avontuurlijke voorstelling op eiland van Brienenoord

Vandaag was er de repetitie van het avontuurlijke gezelschap ’n Bries op het Eiland van Brienenoord. Zoals elk jaar geven zij er voorstellingen met een avontuurlijk karakter, dit jaar met de titel ‘Waait’!

Vandaag was men men bezig met de opbouw van het decor op het water van het eiland. Daarna waren de repetities van het duo die morgen haar eerste voorstelling geeft op 15 mei! Deze duurt maar liefst drie uur, met een educatieve rondleiding over het eiland van Brienenoord.

Een behoorlijk aantal scholen hebben al geboekt tot en met 13 juni, maar tussendoor staan er ook familievoorstellingen op de agenda van ’n Bries! Dus genieten van een leuke voorstelling in de natuur met een ontedekkinsgreis op het eiland van Brienenoord!

’n Bries is een avontuurlijk gezelschap dat theater, kunst en natuurbeleving laat samensmelten tot een totaalervaring die de blik van kinderen op de werkelijkheid verandert. De acteurs spelen met  de grenzen van de realiteit. Vanuit ongeloof en verwondering wat ze zien, leren kinderen op hun eigen waarneming vertrouwen. Het gaat over onderwerpen als duurzaamheid, klimaat en water. Het zelf ervaren in de natuur stelt de kinderen in staat om de verbinding met hun omgeving te leggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.