RLTC in Bolnes opent seizoen met open dag

Open dag 29 maart, bij RLTC in Bolnes
Open dag 29 maart, bij RLTC in Bolnes

Ooit wel eens tegen een tennisbal geslagen met een tennisracket? Dan is nu uw kans!

Het tennisseizoen bij RLTC in Bolnes wordt ook dit jaar weer geopend met een Open Dag.
Op zondag 29 maart van 11.00 uur – 16.00 uur vinden er op het tennispark aan het Dijkpad 1 in Bolnes (een zijstraat van het Dijkje) allerlei activiteiten plaats.
Onder het genot van een hapje en drankje kun je vrijblijvend informatie krijgen over het lidmaatschap en tennislessen bij RLTC
.
De trainers van RLTC verzorgen een aantal tennisclinics:
Voor de jeugd tot 12 jaar van 11.00 uur – 12.00 uur, daarna is de jeugd vanaf 12 jaar aan de beurt en senioren kunnen van 13.00 uur – 14.00 uur een clinic volgen. De jeugdclinics eindigen met prijsschieten.
Tennisleraar Glenn Smits, dit jaar deelnemer ABN-Amro WTT dubbeltoernooi, zal van 14.30 uur – 15.30 uur een demonstratiepartij spelen samen met een regionale topper en 2 jeugdleden.

Vanaf dit jaar werkt RLTC met een maandabonnement voor de jeugd t/m 12 jaar.
Onder voorwaarden is er een abonnement voor 16,50 euro per maand. Dit is incl. lessen en een racket. Deze week wordt er op diverse scholen een flyer uitgedeeld.
Kom langs en vraag naar de voorwaarden.

Er is genoeg te doen, te zien en te beleven dus op deze Open Dag. Er is voor de kinderen o.a. een springkussen aanwezig. Indien je lid wordt op 29 maart krijg je onder andere 50% korting op het lidmaatschap. Meer informatie over de vereniging is te vinden op de website: http://www.rltc.nl en http://www.facebook.com/RLTCbolnes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.