Meedoen met jongerenproject ‘Unite These Streets’ in Beverwaard

In samenwerking met de Gemeente Rotterdam, in het bijzonder de afdeling ‘Rotterdam Sterker door Jongeren’, presenteert Stichting 21 Culture het project #UniteTheseStreets. Dit initiatief is in het leven geroepen door de bekende Rotterdamse artiest/ondernemer U-Niq (oprichter en voorzitter van Stichting 21 Culture).

Naar aanleiding van de explosieve toename van het geweld onder de jongeren, met name binnen het gebied Rotterdam-Zuid, zal Stichting 21 Culture zich hard maken voor het verbeteren van de positie van de Rotterdamse jeugd.

Dit willen wij realiseren door talentontwikkelingstrajecten te produceren en gedragsverbetering te stimuleren en bewaken. We gaan kosteloze workshops aanbieden in de Beverwaard en deze worden verzorgd door bekende docenten.

We zullen workshops aanbieden voor de volgende disciplines: Rap, Zang, Schrijven/Spoken Word, Dans, Fashion, DJ, Artwork & SoVa Trainingen. De workshops zullen worden geleid door professionele docenten die dankzij hun expertise inmiddels naam hebben gemaakt binnen hun vakgebied. Vele van hen zijn al zeer bekend binnen de Nederlandse entertainmentwereld. De volgende docenten hebben zich verbonden aan #UniteTheseStreets om de deelnemers te ondersteunen en stimuleren bij het ontwikkelen van hun talenten:

Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en kom je uit één van de volgende wijken: Beverwaard, IJsselmonde of Feyenoord? Meld je dan nu aan voor de workshops en join #UniteTheseStreets! Let op: Aanmelden is mogelijk t/m 15 november 2021 en er is slechts ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Je mag je opgeven voor max. 3 disciplines. Locatie van deze workshops in Beverwaard, Wijkhuis de Focus, Oude Watering 324!

Inschrijven kan via deze link en je kunt kosteloos meedoen!

Bron en foto: Unite These Streets

Wijkgebouw de Focus

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.