Ouderen 4 daagse Beverwaard van start

Ouderen 4 daagse in de Beverwaard
Ouderen 4 daagse in de Beverwaard

Vandaag 23 juni ging  het bewonersinitiatief van Angelique Ganput van start. Zij organiseerde voor de ouderen in de Beverwaard deze 4 daagse.

Plezier had men onderweg zeker, en men had er naar uit gekeken daar de laatste ouderen 4 daagse in 2011 was georganiseerd. Een deelneemster was ooit van Schiedam naar de Beverwaard verhuisd. Nog nimmer had zij deze wijk op deze manier gezien. Ondanks het weer, wat een klein beetje tegen zat, genoot iedereen van deze 1e dag van de ouderen 4 daagse in Beverwaard, zowel jong en oud!

Om 10:30 startte de Ouderen 4 daagse vanuit de IJsselburgh aan de Schinnenbaan. Via het park door de Schinnenbaan liep en rolde het gezelschap met ouderen, en zeker ook jongeren richting het winkelcentrum van de Beverwaard. Daar mochten zij ter ondersteuning voor de loop een flesje water, en een plakje cake van de plaatselijke super in ontvangst nemen. Via de Oude Watering liep de stoet in noordelijke richting, waarna in een zijstraat van de Slangenburgweg een korte stop werd gehouden. Deze stop werd ook herhaald aan de Houdringeweg t.h.v. de speeltuin. Vandaar uit liepen de ouderen richting het buurthuis de Focus aan de Oude Watering waar hen een lunch stond te wachten samen met al die vrijwilligers.

Morgen start men vanaf de locatie bij de school “de Regenboog” aan het Gronsvelderf 105. Daarna bij de Wetering, aan de Loevensteinsingel 55, en op de slotdag bij, B En Sv de Stormpolder aan de Valkenburgsingel 81

Voor meer foto’s kijk op www.fotojoop.nl of Facebook Beverwaard Magazine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.