Politie achtervolging eindigt op viaduct Beverwaardseweg

Twee mannen zijn dinsdagavond aangehouden nadat politie hen op de A16 in een gestolen auto zagen rijden. De mannen maakten een aanrijding waarna één van de verdachten kon worden aangehouden. De tweede verdachte kon dankzij tips van burgers worden aangehouden.

Een politievoertuig van de Landelijke Eenheid, welke zijn uitgerust met ANPR (Automatic NumberPlate Recognitzion) kreeg dinsdagavond op de A16 een ‘hit’ van een gestolen voertuig. Zij reden achter de auto aan met normale snelheid toen de gestolen auto bij de afslag Feijenoord opeens de snelheid flink verhoogde en er vandoor schoot. Op de kruising Beverwaardseweg met de Oostdijk reed deze auto een andere auto aan. Hierbij vielen gelukkig geen gewonden.

De politieauto reed direct het gestolen voertuig klem en agenten hielden één van de inzittenden aan. De andere inzittende ging er te voet vandoor.

Op aanwijzen van verschillende burgers die een man over een hek hadden zien klimmen en zich in een woning hadden zien verstoppen, kon de tweede verdachte in een woning aan de Vier Heemskinderenstraat worden aangehouden. Het gaat om Rotterdammers van 17 en 18 jaar oud.

Bron: politie.nl

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.