Nieuwe P+R Noorderhelling bijna klaar

Aan de P+R Noorderhelling, vlakbij de Kuip, wordt deze dagen met man en macht aan deze splinternieuwe Parkeer en Reis (P+R) faciliteit gewerkt om deze gereed te krijgen.
Onder deze parkeergarage die naast de gelijknamige tramhalte Noorderhelling ligt komt ook een nieuwe Gamma vestiging. De vestiging aan de Koperslagerstraat gaat door de bouw van de nieuwe vestiging sluiten!

De P+R Noorderhelling heeft meer dan 300 parkeerplaatsen. Hier kan gratis parkeren als gebruikt wordt gemaakt van het OV! Binnen 15 minuten staan de gebruikers, nadat de auto daar is geparkeerd, in hartje centrum van Rotterdam.

Volgens de gemeente zou het parkeerterrein het 1e kwartaal van dit jaar worden opgeleverd. Het nieuwe Gamma filiaal en de P+R Noorderhelling gaan hoogstwaarschijnlijk 22 februari worden geopend! Er is dan iets meer dan een jaar aan de realisatie gewerkt die nog een technisch snufje heeft aan de buitenzijde van het pand.

Het schijnt dat er bij elk doelpunt van een thuiswedstrijd van Feyenoord de groene lichtbanen gaan branden die rondom het nieuwe pand zijn gemonteerd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.