Nieuw stadslied: ‘Kom Mee Met Mij’ binnenkort gratis te downloaden

Pedro Peters overhandigde de eerste single van het lied ‘Kom Mee Met Mij’ aan burgemeester Aboutaleb. Met dit lied brengen Rotterdamse artiesten een muzikale ode aan Rotterdam. Een lied dat weergeeft hoe mooi onze stad is en hoe trots we erop zijn. Dit jaar is het eerste lustrum van de Aardig Onderweg Awards en dat vieren wij! En wie jarig is trakteert!

Afgelopen jaren hebben we zoveel prachtige initiatieven gezien in de regio Rotterdam. Voor het eerste lustrum wilden we graag iets terug doen voor de stad waarin zoveel gebeurt. We hebben daarom aan Rotterdamse artiesten gevraagd een muzikale ode te brengen aan Rotterdam. Het gaat over de ervaring van het opeens weer openen van de ogen en hoe diep je liefde gaat.

Het nummer is gecomponeerd door Joost van den Broek. De tekst van het Rotterdamse liefdeslied is geschreven door George Groot. En er doen grote Rotterdamse namen mee, zoals: Dave von Raven, Lee Towers, Sabrina Starke, Shirma Rouse, Ntjam Rosie, Martin van Waardenberg, Adlicious, Frédérique Spigt en Marian Mudder, maar ook burgemeester Aboutaleb is te horen in de ode aan Rotterdam.

Pedro Peters overhandigde de eerste cd single aan burgemeester Aboutaleb: ‘Ik ben er ontzettend trots op om u als burgemeester vanavond de eerste cd single te kunnen overhandigen. Het lied is in de loop van volgende week gratis te downloaden via iTunes en Spotify. Het lied is de komende week ook te horen bij radio en tv Rijnmond en in metrostation Rotterdam Centraal. Burgemeester Aboutaleb: ’Met ‘Kom Mee Met Mij’ hebben we een prachtig nieuw stadslied voor Rotterdam. Allemaal geweldige Rotterdamse artiesten hebben hier aan meegewerkt.

Bron: RET

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.