Mini milieupark zaterdag 30 november, Limbrichtshoek

Gaat u toevallig uw schuur of berging opruimen doe het dan op zaterdag 30 november, en breng uw grofvuil naar de Limbrichtshoek.

LET OP! Verzamel je grofvuil en breng het weg naar het mini-milieupark Beverwaard, zaterdag 30 november.

Op zaterdag 30 november is het parkeerterrein aan de Limbrichtshoek in de Beverwaard ingericht als een mini-milieupark. Bewoners kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur grof vuil aanbieden bij dit milieupark..

Regelmatig wordt grofvuil illegaal langs de straat gezet. Bewoners ergeren zich hieraan. Roteb biedt daarom alle bewoners van Beverwaard een extra mogelijkheid om hun grofvuil aan te bieden. Op het parkeerterrein aan de Limbrichtshoek komen containers te staan waar iedereen zijn grofvuil op 30 november kan brengen.

Met grofvuil wordt al het grof huishoudelijk afval bedoeld dat niet in de vuilniszak of container past en geen schadelijke stoffen bevat.

De volgende materialen zijn geen grofvuil: 
– chemisch afval zoals verfresten, bijtende stoffen, bestrijdingsmiddelen, accu’s en drukhouders;
– autobanden;
– grond en zand;
– puin.

Deze materialen kunt u niet inleveren op 30 november in het mini-milieupark. Deze kunnen worden ingeleverd in het milieupark IJsselmonde aan de Hekendorpstraat 55. Dit milieupark is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.15 uur.

Bron: Tekst en foto FB Beverwaard Magazine.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.