Méér kerstgevoel in Beverwaard

De kerstdagen komen er weer aan. Gezelligheid met familie, vrienden en kenissen! We gaan lekker eten en hebben kado’s voor elkaar gekocht! Kerstverlichting binnen en buiten in de Beverwaard maken de sfeer tot één geheel in de wijk. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend!

De laatste weken hebben bewoners ervoor gezorgd dat het kerstgevoel bij iedereen aanwezig moest zijn in de Beverwaard! De kerstpaketten-actie van “Like je wijk Beverwaard” was daar een mooi voorbeeld van. Bewoners en ondernemers doneerde goederen die samengesteld werden tot Kerstpakket voor mensen die een steuntje konden gebruiken. De afgelopen week werden ze afgeleverd.

Spontaan was er een groep kinderen van RK de Regenboog die kerstliederen zongen bij de ondernemers in het winkelcentrum. Vele kerstgroeten van bewoners en ondenemers via het Facebook van Beverwaard kwamen tot ons.

In het seniorencomplex ging men Kerststukjes maken door een bewonersinitiatief die mogelijk werd gemaakt door de gebiedscommissie van IJsselmonde!

“Meer dan Beverwaard” deelde mokken uit aan passanten

Afgelopen vrijdag en zaterdag was er een winterwonderland en een christmasfair georganiseerd door “Meer dan Beverwaard” in het park bij de Oude Watering! In het winkelcentrum deelde deze organisatie mokken met een kleine inhoud gratis uit aan passanten! Fijne feestdagen!!!

Meer dan Beverwaard

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.