Lekkage bij slagerij nog niet voorbij

Wederom lekkage bij de slagerij aan de buitenzijde van de winkel

Moedeloos wordt hij ervan, en heft zijn armen naar boven. De eigenaar  die met zijn slagerij gevestigd is aan de Rhijnauwensingel. Hij wordt hier niet vrolijk van, wie wel?

Vorige week ontstonden er problemen met de afvoer van regenwater die boven de winkelpui plaatsvindt. Een behoorlijke watermassa belandde steeds op straat nadat de grote vergaarbak, die aangebracht is boven de winkelpui, overliep.

Vorige week waren er ook al problemen! Geconstateerd werd dat het regenwater, welke afkomstig is van het dak van de bovengelegen woningen, afgevoerd wordt naar een rioleringsleiding in de grond. Die riolering wordt ook gebruikt voor de boven gelegen woningen, en daar zit ergens een verstopping.

Niet alleen kwam het water langs de pui van zijn winkel op straat terecht, maar ook een lucht die niet prettig te noemen was. Afgelopen maandag heeft men de straat opengehaald en het probleem was verholpen? Althans dat dacht men dus.

Helaas loopt het water de laatste twee dagen weer over de vergaarbak heen, en komt op straat terecht. Dit keer blijft de stank beperkt. Wel zie je dat de pui zelf ontzettend nat begint te worden, maar tot nu toe heeft zowel de slagerij als de naastgelegen supermarkt binnen nog geen schade van de lekkage ondervonden. Volgens de slager gaat men vrijdag weer verder zoeken naar de oorzaak van dit probleem!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: