Halloween Beverwaard en feest voor jong en oud

Terror-clown

Afgelopen zaterdag 28 oktober was het dan zover, al maanden stond het Halloweenfeest in de Beverwaard dik onderstreept in de agenda’s van de bewoners van de wijk. Halloween Beverwaard een feest voor jong en oud!

Om twee uur in de middag begonnen de vele activiteiten die op en rond de Oude Watering waren georganiseerd. De kinderen konden allerlei knutselwerkjes maken die te maken hadden met het Halloween. De toeloop was groot bij de kramen door kinderen met hun ouders! Veel aanwezige kinderen en zelfs ouders waren al verkleed in een Halloween-outfit!

Elders waren er ruimtes ingericht voor een bezoekje aan het spook en -reptielenhuis waar een lange wachtrij ontstond om naar binnen te kunnen gaan. Wie zijn of haar gezicht wilde laten schminken kwam idem dito voor een lange wachtrij te staan, maar het resultaat was het waard.

De kleine aanwezig kermisattracties draaide op volle toeren met de “Kop van Jut” en een “Zweefmolen”! Op dat moment was de toeloop op dit Halloweenfeest op zijn hoogste punt.

Rond de klok van zes uur stond er nog een griezeloptocht door het park gepland. Een grote groep bewoners hadden zich (letterlijk) opgemaakt om de bezoekers van deze optocht eens flink de stuipen op het lijf te jagen.

Eenmaal terug aan de Oude Watering, waar de Halloweenmuziek schalde via de speakers van de aanwezige DJ, begonnen de kinderen de “Trick or Treat” op te halen bij de winkeliers die langer open waren gebleven voor dit evenement.

Helaas was de organisatie wel genoodzaakt om het afsluitende onderdeel met vuurwerk te vervroegen. Dit i.v.m. de verwachte weersomstandigheden! Vele aanwezige dromden weer naar het park om dit laatste spektakel te aanschouwen. Toen het licht van de laatste vuurpijlen doofden klonk er gejoel en applaus van de vele aanwezigen. Halloween 2017 zit er weer op in de Beverwaard! De organisatie van dit Halloween en hun vele vrijwilligers kunnen weer terugkijken op een geslaagd evenement!

Meer foto’s op Facebook Beverwaardigheden.nl, Facebook Beverwaard Magazine en FotoJoop.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.