Klein deel straatverlichting niet aangesprongen in Beverwaard

Licht uit in deel Beverwaard
Licht uit in deel Beverwaard

De stroomvoorziening voor de straatverlichting in een gedeelte van de Beverwaard laat de laatste tijd te wensen over. Vanavond kreeg de Beverwaardigheden een melding van een bewoonster uit een gebied in de Beverwaard waar de verlichting niet was aangesprongen. Kort geleden was er ook al een melding vanuit dat zelfde gebied.

De verlichting is uitgevallen tussen de bebouwde hoek Oude Watering, Loevensteinsingel en de Herinckhavestraat. De laatste melding dateert van half november vorig jaar, toen is er een voedingskabel vernieuwd in de Boxbergenstraat. Begin december was het euvel verholpen volgens de informatie die te vinden is op de website van Rotterdam 14010, daar kunt u tevens ook meldingen plaatsen over problemen in de buitenruimte!

De verlichting ging vanavond dus weer niet aan, en is wederom via de website van de gemeente gemeld. Vorig jaar was er een fikse storing in de Warmelostraat en ook een storing op een gedeelte van de Molencatensingel ter hoogte van school de Regenboog. Deze zijn inmiddels al verholpen!

Foto, met dank aan Mevrouw Pits.

3 antwoorden op “Klein deel straatverlichting niet aangesprongen in Beverwaard”

  1. De laatste meldingen waren wel wat recenter dan vorig jaar november, afgelopen dinsdag was de verlichting ook uit en ik weet dat buren dat gemeld hebben. Rare “storingen” trouwens, zowel gisteren als dinsdag en eerdere keren ging om even over tienen de verlichting weer aan.

Geef een reactie