Hollandse Stampotten Avond bij Pameijer aan de Kreileroord

Vrijdag 14 oktober 2016 is het zover: Onder het motto Muziek Verbind organiseren AC Kreileroord en DJ Hansie Evenementen samen een Hollandse Avond.  Vanaf 18.30  uur start een avondvullend programma met de beste muziek van Nederlandse bodem. Met voor ieder wat wils, van bekende feesthits tot gezellige meezingers. Regionale artiesten zoals  Dennis Klein, Ron van Hoof en de van Idols bekende Joey Orth zullen worden afgewisseld met de Zangstemmen van Kreileroord Rietje en Kevin.  Zingen is ook een vorm van Eigen Kracht en dat willen ze deze avond aan U laten horen. En wilt u zelf ook uw zangtalenten laten horen dan is daar de karaoke.

Kortom het wordt een bijzondere avond. Een avond die u niet mag missen!

De Hollandse Pot

Voorafgaande aan deze speciale avond kunt u voor € 4 euro genieten van een heerlijk stampottenbuffet. Dat net als elke vrijdag weer door het team Horeca zal worden geserveerd. Voor het stampottenbuffet moet worden gereserveerd. Dus wees er vlug bij.

Programma Hollandse Avond

17.00- 18.00 uur: Stampottenbuffet

18.30- 19.00 uur: Inloop

19.00-22.00 uur:  Hollandse Avond

Het wordt dus een unieke Hollandse Avond.  Zing, dans en leef met Ons Mee.

Dresscode: De Sixties.

Entree gratis.  Voor het stampottenbuffet kunt u zich aanmelden via tel.nr. 010 – 47 41 10.

Voor meer informatie kunt contact op nemen met Peter Diepenhorst, e.pj.diepenhorst@gmail.com / mobiel.0651951993, of via  Activiteiten Centrum Kreileroord, tel: 010- 479 41 10 (Iryna Ognivets)

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.