Het kan weer, Rotterdamse Wijkenshow streek neer in Beverwaard

Pop en Rockkoor 7th Street zong – ‘When The Lady Smiles’.

Het kan weer! Nederland ontwaakt uit de coronatijd en dat betekent dat er weer optredens mogelijk zijn. Zaterdag 26 maart was er in het winkelcentrum van Beverwaard aan de Oude Watering optredens onder de naam Rotterdamse Wijken Show met talenten uit IJsselmonde!

De basis van de Rotterdamse Wijken Show wordt verzorgd door een bonte mix van Rotterdamse podiumkunstenaars zoals de Kaapverdiaanse zangeres Melissa Fortes, beatboxers Tim en Alex, de dertienjarige volkszanger Levy Goudriaan en dansgroep Desi Steps. Bandleider Stanley Clementina zorgt met zijn muzikanten voor de wervelende muzikale begeleiding van de show.

Voeg daar aan toe lokale talenten uit IJsselmonde, waaronder Jay Clyne (spoken word), 7th Street (pop- en rockkoor), Bronte Lavendel, Morra Simha, en je hebt een anderhalf uur durend programma voor de bewoners in Beverwaard!

Levy Goudriaan zong – ‘Ik ga zwemmen’.

Hip Hop, Nederlands -en Engelstalige muziek kwam voorbij, waaronder ‘When the Lady Smiles’ door het popkoor en ‘Ik Ga Zwemmen’ gezongen door Levy, en Stanley Clementina kwam met een vertolking van Bob Marley, ‘No Woman, No Cry, het kwam allemaal voorbij. Daarbij mocht een Bollywood-dansact zeker niet ontbreken!

Bollywood-dansact

Meer foto’s op het FB van de Beverwaardigheden.nl