Gebiedscommissie IJsselmonde: Betrek IJsselmonde bij het NPRZ

H. de Oude (l) en L. Wilson (r) tijdens inspreekmoment

Vandaag trok de Gebiedscommissie IJsselmonde aan de bel tijdens de vergadering “Inspreek moment Begroting 2020” op de Coolsingel. Deze begroting geeft iedere Rotterdammer een inspreekmoment over elk onderwerp!

Namens de gebiedscommissie van IJsselmonde waren aanwezig de voorzitter L. Wilson en gebiedscommissie lid H. de Oude! Zij zette beide in hun eigen betoog uiteen waarom IJsselmonde bij het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) betrokken moet worden. (Via deze link op 2:17.00 kunt u dit terug luisteren)

L. Wilson zette de situatie uiteen op dit moment in IJsselmonde, en de H. de Oude gaf daar een voorbeeld van uit de dagelijkse praktijk wat hij meemaakt als lid van de gebiedscommissie in het gebied.

Na betoog van de H. de Oude gaf de voorzitter van de gebiedscommissie van IJsselmonde aan dat de kinderen het hier zwaar hebben, en daarom hebben wij u hulp nodig , zei L. Wilson! We vragen dan ook met klem het NPRZ uit te breiden naar IJsselmonde zodat de kinderen in dit gebied straks een toekomst hebben in een simpel huisje tussen het groen, aldus L. Wilson.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.