Fietspad op de geluidswal opgeknapt

Toegang fietspad naar de geluidswal

Het zal een hoop gebruikers een deugd doen dat het fietspad op de geluidswal langs de A16 in Beverwaard wordt opgeknapt? Al vele jaren zijn hier klachten over geweest met name over het slechte wegdek, en een behoorlijk deel die onverlicht was.

Daar komt nu dus een eind aan! Al einige tijd is men bezig met werkzaamheden aan het fietspad waar op dit moment voor een deel geen gebruik kan worden gemaakt. Het deel tussen de Cornelis van Beverenbrug, beter bekend als het kleine zwaantje, ligt er richting Oud IJsselmonde voor een groot gedeelte eruit!

Ook het fietspadgedeelte langs de schooltuinen, tot aan de Valkenburgsingel de wijk in, is niet bruikbaar. Een omleiding met verkeersborden in de wijk maakt dit duidelijk!

Fietspad geluidswal weggefreesd

Hiermee komt ook een eind aan de vraag naar betere verlichting betreffende het fietspad op het bovenstaande genoemde traject richting Oud IJsselmonde. In de donkere dagen werd dit als onplezierig ervaren door de gebruikers in combinatie met het slechte wegdek.

Het gehele fietstraject over de geluidswal is dus straks voorzien van nieuwe verlichting tussen de Groeninx van Zoelenlaan en Oud IJsselmonde! Helaas is niet bekend hoe lang het fietspad afgesloten blijft of hoelang de werkzaamheden gaan duren.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.