Drukte bij super door Ocean Buddie ruilmiddag

Plaatjes ruilmiddag

Vandaag kwam er een eind aan de spaaractie bij Hoogvliet Super in de Beverwaard. Wie snel even een boodschapje ging doen in deze winkel moest zich een weg banen door een dikke rij met ouders en hun kinderen. Het was namelijk ruilmiddag van de “Ocean Buddies” tussen 14:00 en 16:00 uur.

Het was een drukte van belang, zeg maar chaos in een deel van de winkel Iedereen wilde met elkaar plaatjes ruilen, en de super zelf deed er ook nog aan mee. Medewerkers hadden er hun handen vol aan om iedereen tevreden te stellen.

Het was natuurlijk weer een mooie doordachte actie van deze super om klanten te trekken, dit keer i.s.m. Animal Planet. Bij elke besteding van €10,= kreeg de klant bij de kassa een zakje met stickers met daarop afgebeeld dieren. Deze konden ze in een boek plakken, dus uiteindelijk ook nog wel leerzaam. Via een aparte volle spaarkaart kon men ook nog voor een klein bedrag een “Ocean Buddie” kopen. Als dat nog niet genoeg was kon men ook nog een app downloaden om de game “Ocean Buddies” te spelen.

Plaatjes ruilmiddag, bewoners

Deze spaaractie is dus weer ten einde, benieuwd wat de commerciële afdeling van de super de volgende keer mee aan komt zetten om de klanten naar hun winkel te lokken?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.