Kinderen kiezen kleur voor nieuwe speelplaatstoestellen

Kleur kiezen voor speeltoestellen

Afgelopen jaar is er hard gewerkt om het winkelcentrum zichtbaar te verbeteren, maar ook achter de schermen. Stap voor stap komen we ook steeds dichterbij om het centrum echt te verbeteren. NIEUWS! Om de leefbaarheid nog meer te versterken, wordt van het grote lege plein dit jaar nog een echt buurtplein gemaakt door het plaatsen van een speelheuvel. Een plek waar mensen samen komen en kinderen veilig en lekker kunnen spelen. Naast de speeltoestellen die geplaatst worden, hopen we in de toekomst ook nog boombanken bij te kunnen plaatsen om te kunnen zitten terwijl de kinderen spelen. Er komt een vast en nieuw terras voor Verhage en misschien wel een standplaats voor een visboer aan het Buurtplein. En aan het einde van het jaar gaat het “Doet effe Mee Cafe” open: Beverwaard is in beweging!

Over uitstraling van een gebied kun je twisten, maar die betonnen koopgoot in de Beverwaard kan best nog een opknapbeurt gebruiken! Nu had men dat al in een eerder stadium gedaan door het plaatsen van een aantal grote plantenbakken in het winkelgebied, dit om het wat op te vrolijken. Nu komen er ook speeltoestellen bij, en woensdagmiddag konden niet alleen bewoners mee participeren over deze nieuwe plannen, maar vooral de kinderen van de Beverwaard!

Er gaan dus over een niet al te lange tijd speeltoestellen worden geplaatst op het grote open gedeelte in het winkelcentrum. De kleuren werden woensdagmiddag bepaalt door de kinderen die dit aankonden geven. Uit drie kleur-palletten konden zij kiezen. Welke het wordt moeten we afwachten, het kleur-pallet met de meeste stemmen wordt ten uitvoer gebracht!

Bron: Beverwaard Lik je Wijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.