Deel van Schinnenbaan krijgt parkeerverbod

Parkeerverbod op deel Schinnenbaan

Een deel op de korte zijde van de Schinnenbaan gaat, als de procedure is afgerond, een parkeerverbod krijgen ter hoogte van huisnummer 578. De gemeente is tot dat besluit gekomen nadat dat een buurtbewoner het verzoek heeft gedaan om een veilige situatie te creëren.

De reden van het verzoek strekt tot het wegnemen van een onveilige situatie. Uit de huidige verkeerssituatie blijkt dat ouderen moeite hebben met oversteken en zich onveilig voelen door de hoge snelheid van het verkeer.

Met het opleggen van een parkeerverbod wordt het zicht voor overstekende voetgangers verbetert, en daarom heeft de gemeente Rotterdam vanuit het verkeersoverleg geadviseerd om een parkeerverbod op te leggen. De onoverzichtelijk situatie is ontstaan nadat er in 2014 de Noord-Zuidverbinding werd aangelegd!

 

Eén antwoord op “Deel van Schinnenbaan krijgt parkeerverbod”

  1. Als dat bij het verzorgingshuis is, dan is dat helemaal terecht. Heel onoverzichtelijk. Maar dat komt ook door de vervoer-op-maat-busjes die dubbel geparkeerd staan. Dus een groot vak waar de mensen in en uit kunnen stappen is geen overbodige luxe.

Geef een reactie