Culturele middag in Islemundi met de Combo Moods

Combo Moods

De Stichting Cultuurraad voor Ouderen organiseert sinds 2005 elke maand een gezellige culturele zondagmiddag voor senioren uit de regio Rotterdam-IJsselmonde.

Het doel van de Stichting is, het tegengaan van sociaal isolement onder senioren, het bevorderen van sociale contacten, het bevorderen van participatie onder senioren.

Voor deze middagen nodigen wij dan gezelschappen uit die variëren van populaire tot klassieke muziek, van operette tot jazz en van cabaret tot shantykoor.

De Stichting organiseert nu op zondag 19 januari ook weer een gezellige culturele middag in het theater “Islemunda”, podium van IJsselmonde.

Het “Combo Moods” zal dan optreden en herkenbare jazzie-achtige muziek, foxtrots, blues en muziek van o.a. Hotclub de France enz. voor u spelen. Het “Combo Moods” staat garant voor een mooie muzikaal swingende middag.

Aanvang: 14.30 uur, zaal open 14.15 uur, entree: € 6,00. Het theater “Islemundi” is te vinden aan de Herenwaard naast de Bibliotheek.

Reserveren (noodzakelijk) via: 010-419 43 69, het liefst van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur, of e-mailen kan ook. Het adres is: cvoijsselmonde@gmail.com

Wij hopen u zondag 19 januari te mogen begroeten bij deze voorstelling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.