Aanrijding tussen vrachtwagen en tram op de Rhijnhauwensingel

Vanmiddag rond de klok van half drie hadden een tram, en een vrachtwagen een aanrijding op de Rhijnhauwensingel in de Beverwaard. De oversteek van de trambaan staat bekend om de vele aanrijdingen.

Ook nu was het flink raak, want de vrachtwagen schampte de tram over de gehele rechterzijde, en daardoor vlogen de ramen van de tram aan diggelen. Hoeveel mensen er op dat moment aanwezig waren in de tram is niet bekend. Drie passagiers zijn gewond geraakt door rond vliegend glas in de tram. Van alle deuren was het glas dan ook stuk, en aan de onderzijde zaten onderdelen los aan de tram. De tram liep dus flinke schade op!

De bestuurder van de vrachtwagen raakte ook gewond, maar kwam er redelijk goed vanaf, Via de passagierszijde moest hij uit de cabine worden gehaald door personeel van de ambulancezorg. Hij is per brancard naar het ziekenhuis toegebracht. De vrachtwagen kan waarschijnlijk als verloren worden beschouwd, want de gehele bestuurderszijde werd beschadigd door de aanrijding. Het tramverkeer werd hierdoor enige tijd ontregeld in de Beverwaard.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.