Brepairs opent nieuw filiaal in Beverwaard

Brepairs opent zeer binnenkort haar filiaal a/d Rhijnauwensingel

Vanmiddag was men druk bezig in het pand aan de Rhijnauwensingel waar normaliter vuurwerk wordt verkocht. Het blijkt dat daar binnenkort een ondernemer zijn deuren opent.

Het gaat om Brepairs welke een afkorting schijnt te schijn van Budgetrepairs. Er zijn meerdere filialen van dit bedrijf waaronder een in het winkelcentrum van Keizerswaard, vertelde een medewerker!

Budget Repairs is een specialist in verkoop en reparatie werkzaamheden van SmartPhones en Tablets. Zij gebruiken materiaal van de beste kwaliteit. Repareren ook computers, laptops, printers en kassa systemen. Zij verkopen ook veel accessoires die u kunt zien op onze website. Daarnaast kunnen zij ook Websites onderhouden, bewaking camera’s instellen, advies bij computer problemen, Helpdesk, Smartphone Reparaties….etc.

De vraag waarom er niet gekozen is voor een andere ruimte in het winkelcentrum bleek uit strategisch oogpunt te zijn. In de december maand wordt er wel vuurwerk vanuit dit pand verkocht. Brepairs zal dan tijdelijk gesloten zijn, aldus diezelfde medewerker!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.