Wordt Koffievriend van Buitenplaats Brienenoord

Buitenplaats Brienenoord in aanbouw.

Op het eiland van Brienenoord is men al enige tijd bezig met het realiseren van een waanzinnig nieuw pand: Buitenplaats Brienenoord. Een plek voor reflectie, voor nieuwe perspectieven op de toekomst, een plek waar je mooie dingen gaat zien en doen. Waar kinderen in de natuur theaterlessen krijgen, waar nieuwe dromen ontstaan, waar je aan kan schuiven voor een goede maaltijd en de dag kan eindigen bij een kampvuur. Een fijnzinnige en weelderige plek, waarbij het ons doel is dat iedereen zich thuis voelt én uitgedaagd wordt.

Het pand is nog niet af en men wil graag 1 januari 2019 open. Dat betekent hard doorwerken, maar er moet nog wat geld bij. Volgens de initiatiefnemers is men daarom bezig met het benaderen van bedrijven, en doen een nieuwe fondsen-ronde. Zij zelf investerenin tijd om zo de begroting rond te krijgen.

Voor 35 euro, kun je Koffievriend worden, en kun je gedurende heel 2019 op de Buitenplaats Brienenoord gratis koffie of thee drinken. Voor 35 euro een jaar lang koffie! De initiatiefnemers zoeken 300 koffievrienden. Dat is een heleboel koffie schenken straks, maar ook 10.000 euro, dat we nu goed kunnen gebruiken. En we vinden het fijn als je straks regelmatig op de Buitenplaats komt. Dus win-win!

Wil je koffievriend worden, maak dan 35 euro over op bankrekeningnummer NL57TRIO 0390 3331 23 tnv stichting Grondvesten o.v.v koffievriend 2019. Of gebruik deze Tikkie-link: https://tikkie.me/pay/evn0o5umeftant1a4uhi

Sinds kort heeft Buitenplaats Brienenoord een ANBI-status.  Daarmee wordt het voor particulieren en bedrijven fiscaal aantrekkelijker om Buitenplaats Brienenoord te ondersteunen.

Mail sanderzweertsdejong@gmail.com, dan zetten hij u op de koffievriendenlijst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.