Bijeenkomst Gebiedsvisie Stadionpark

Zoals u wellicht vernomen of gelezen heeft heeft de gemeente een gebiedsvisie rond het nieuw te bouwen stadion van Feijenoord. Daarom is er op 11 februari een inloopbijeenkomst georganiseerd. Als u geïnteresseerd bent moet u zich daar wel voor aanmelden!

Hoe kan het Stadionpark in Rotterdam Zuid een beter gebied worden om te werken, recreëren, sporten en te verblijven? Wat zijn uw ideeën hierover en wat vindt u hierbij belangrijk? Onlangs heeft de gemeente de hoofdlijnen van de gebiedsvisie gepubliceerd. Dit is een concept-gebiedsvisie waarbij de ideeën van gebruikers, bewoners en ondernemers erg belangrijk zijn om de visie een stap verder te brengen. Daarom organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst op donderdag 11 februari, van 16.30 tot 21.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam. Dit is aan het Van Zandvlietplein 20. U bent van harte uitgenodigd.

Waarvoor is deze bijeenkomst van belang?
Wij zijn ervan overtuigd dat de duizenden gebruikers en bezoekers van het Stadionpark goede ideeën hebben over hoe bijvoorbeeld het gebied bereikbaar blijft, welke functies er nog ontbreken, hoe we op korte termijn zaken kunnen verbeteren en hoe we meer mensen kunnen binden aan het gebied. En ook hoe het nieuwe stadion van Feyenoord een goede locatie in het gebied kan krijgen.

Hoe ziet de bijeenkomst eruit?
Vanaf 16.30 uur kunt u langskomen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. In het Topsportcentrum vindt u alle informatie over de gebiedsvisie en is er volop mogelijkheid om ideeën te delen. Drie keer is er een presentatie van de visie van ongeveer 15 minuten. Dit is om 17.00, 19.00 en 20.00 uur. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën over bijvoorbeeld mobiliteit en bereikbaarheid, recreatie, Park de Twee Heuvels en de stadionontwikkeling. Tot 21.00 uur kunt u in het Topsportcentrum terecht.

Meer info
Op www.rotterdam.nl/stadionpark vindt u alle achtergrondinformatie. Hier kunt u vanaf 1 februari ook digitaal uw mening geven over de gebiedsvisie. Op facebook.com/stadionpark kunt u met ons én met medebewoners in gesprek gaan over de gebiedsvisie, uw mening delen en op de hoogte blijven van de vorderingen.

Praktisch
Het Topsportcentrum ligt direct naast De Kuip aan het Van Zandvlietplein 20. Als u langs wilt komen, vragen wij u aan te melden via [email protected] (onder vermelding van naam en emailadres) of op facebook.com/stadionpark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.