Aanvragen document bij Stadswinkel, wees op tijd

Stadswinkel IJsselmonde

Door sluitingen van twee Stadswinkels op Rotterdam Noord begin volgende maand op 14 mei mei kan  het iets drukker worden in de overige Stadswinkels in Rotterdam. Met name  op IJsselmonde en Feijenoord kan dat dus merkbaar worden.

Rotterdammers mogen namelijk in alle Stadswinkels documenten aanvragen, waaronder rijbewijzen, of paspoorten etc….! Je kunt dit doen op afspraak via internet, maar je kunt ook zonder afspraak terecht bij een Stadswinkel. Mensen op afspraak gaan voor! Ook is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via nummer 14010

Door de sluiting van de twee Stadswinkels binnenkort op Noord zijn deze bewoners na 14 mei aangewezen om elders hun document aan te vragen bijvoorbeeld in IJsselmonde of Feijenoord. Overigens kan daar nu nog tot die datum een afspraak ingepland worden via internet! De wachttijd voor een afspraak in IJsselmonde is nu nog niet lang, vanaf 3 mei kunt u daar terecht. Het kan dus wat drukker worden, zeker in aanloop naar de vakantieperiode toe!

Na de sluiting van de eerder genoemde Stadswinkels zijn de bewoners daarna weer welkom in de nieuwe StadswinkelXL in het centrum op de Coolsingel 40. Die gaat dan per 14 mei open. Dus wees er op tijd bij met aanvragen voor uw documenten, wacht niet te lang!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.