Zoveelste brandje, nu op de Cannenburchstraat

Brand aan Cannenburgstraat
Brand aan Cannenburgstraat

Afgelopen nacht was het weer raak, want aan de Cannenburchstraat werd een bankstel in brand gestoken die de andere dag opgehaald zou worden door de Roteb. De bewoonster was geschrokken van de brand, want het bankstel stond niet ver van woningen, en het vuur had dus over kunnen slaan.

Zaterdagochtend om 6 uur werd er aan het Heeswijkdam een vuilcontainer in de brand gestoken, meldt een bewoner. Deze stond pal voor de voordeur, en er lagen personen in het huis te slapen waar de brand plaats vond. God zij dank werd de brand op tijd ontdekt. Laten getuige zich alsjeblieft melden bij de politie, is de oproep van de bewoner!

Het lijkt erop dat de Beverwaard met een pyromaan of meerdere pyromanen te maken heeft, want de afgelopen tijd zijn er steeds brandjes te constateren op verschillende locaties in de wijk. Zo gingen er al de laatste tijd drie vuilcontainers op in twee parken, waarbij eigendommen van de gemeente het moesten ontgelden. Een schadepost die uiteindelijk de belastingen weer duurder maken, en waar de burgers van Rotterdam dus voor opdraaien, afgezien van het feit dat het wel eens bij de twee brandjes van dit weekeinde het heel anders had kunnen aflopen.

Verdachte situatie? Bel de politie via 0900-8844   

Foto via bewoner en Like je wijk

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.