Zitbanken weggehaald in winkelcentrum Beverwaard ondanks samenscholingsverbod

Zitbanken weggehaald in het winkelcentrum
Zitbanken weggehaald in het winkelcentrum

Ondanks het samenscholingsverbod in en om het winkelcentrum van de Oude Watering heeft de gemeente besloten om de zitbanken weg te halen bij een winkelpand. Dit heeft te maken met de overlast die de laatste tijd ontstaan is.

Het lijkt er dus op dat, ondanks de aanwezigheid van de vele beveiligingscamera’s die daar aanwezig zijn, de gemeente de weg van de minste weerstand kiest om specifiek die twee zitbanken te verwijderen. Men denkt dus het probleem er mee opgelost te hebben, maar er staan nog genoeg straatmeubilair om gebruik van te maken!

Rotzooi rond het podium park Schinnenbaan
Rotzooi rond het podium park Schinnenbaan

Tevens lijkt dit ook niet fair tegenover de bewoners die al jarenlang aangeven dat het podium in het park aan de Schinnenbaan een grote bron van ergernis is. Afgelopen weekend lag er weer genoeg rotzooi rond dit podium. Het heeft nog nauwelijks een functie meer! Een verschrikkelijk aanzicht voor een park die eigenlijk geen park meer genoemd mag worden.

Deze actie om wel de zitbanken te verwijderen bij de winkels valt zeker niet goed bij de bewoners!

 

2 antwoorden op “Zitbanken weggehaald in winkelcentrum Beverwaard ondanks samenscholingsverbod”

  1. Dus moeten de normale mensen weer de dupe worden van het `tuig` dat niet wil luisteren. Waar zijn die stadswachten eigenlijk voor ? Zijn die er alleen maar voor om boetes te schrijven aan `foutparkeerders` en dit wordt ook best nog wel stiekem gedaan, het lijkt er op dat het een stelletje bangerds zijn, en als ze nodig zijn, zie je ze niet.

  2. Nu zitten ze niet meer op die bankjes maar hangen tegen de ruiten. Niet prettig om daarlangs te lopen. Wat is er dus opgelost? Helemaal niets!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: