Ziggo netwerk hapert ineens ook in Beverwaard

Na de fusie tussen kabelmaatschappijen Ziggo en UPC blijken er storingen te zijn in Beverwaard in het netwerk van Ziggo! Afgelopen avond bleef het beeld spontaan stilstaan, en bij een eerder opgenomen programma welke werd terug bekeken kwamen er de bekende blokjes en strepen in beeld. Lastig kijken dus! Het leek of het Wifi netwerk in de Beverwaard gelijk al problemen vertoonde, maar blijkt nu weer te werken, afgezien dus van individuele klachten.

De grote problemen deden zich ook voor na de fusie op 13 april. Hoewel Ziggo er van alles zou doen om de klant te helpen bleven er toch problemen. Dit heeft Ziggo inmiddels al ruim 46 tot 47.000 klanten gekost! In de Beverwaard zijn alleen de zenders verplaatst zover bekend is, maar dat is wel vaker gebeurd, overigens zonder problemen!

Afgelopen avond is er via het twitter-account van de Beverwaardigheden de vraag gesteld of er meerdere aansluitingen in postcodegebied 3077, waaronder Beverwaard, ook last hadden met het Ziggo signaal. Er kwamen al direct meldingen binnen. Geen spectaculaire aantallen, maar het viel op dat de storingen begonnen waren nadat UPC zijn netwerk deelt met Ziggo? Het blijkt, bij diegene die reageerde, dat de beeldkwaliteit te wensen overlaat. Haperingen en totale uitval van het netwerk maakt daar ook een onderdeel vanuit. De onlangs verhuisde HD kanalen na de zenderindeling blijven luttele seconden op zwart staan eer er beeld zichtbaar is. Dit is zomaar een greep uit problemen die men op dit moment ervaart in de Beverwaard.

Het zou handig zijn om deze ervaring te delen via deze website of het Facebook van Beverwaardigheden.nl. Misschien valt het allemaal wel mee, maar het zou goed zijn om eens te zien om hoeveel aansluitingen het gaat van Ziggo die op dit moment problemen ondervinden! Natuurlijk lezers van buiten de deze wijk mogen ook reageren! Voor klachten aan het netwerk zult u dus wel ten alle tijden Ziggo zelf voor moeten benaderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.