Bestuurder doorgereden na aanrijden 4-jarig kind

Een automobilist heeft zondagmiddag een 4-jarig kind aangereden in Rotterdam-Zuid en is na het ongeluk doorgereden. De politie is nog naar de bestuurder op zoek.

Het kind kwam er met schaafwonden vanaf, zei een woordvoerster van de politie. De aanrijding gebeurde in de wijk Beverwaard.

Bron: RTV Rijnmond

6 antwoorden op “Bestuurder doorgereden na aanrijden 4-jarig kind”

  1. Verhaal ligt iets anders, aanrijding zelf niet gezien maar wel direct na de klap ter plaatse geweest. Bestuurder is wel degelijk gestopt en heeft gesproken met een tiener (mogelijk oudere broer) en heeft naar het kind gekeken. Hierna pakte de tiener het kind op en liep weg met het kind zonder verder gegevens uit te wisselen. Hierna is de bestuurder ook weggereden.

    1. Ik ben de vader ik ben hierna naar buiten gerend voertuig was weg hij had mee kunnen lopen dan ga je niet wegrijden

  2. We weten trouwens dat hij is uitgestapt. Maar hij heeft leen gezegd ik zag hem Niet. Vervolgens weg gegaan. Hij had gewoon mee moeten loPen. Mijn zoontje dekte zijn gezicht. Zelfs mijn zijn oom ( tiener) had de wond nog niet gezien. Uit schrikreactie is hij net hem naar huis gelopen. Wij willen weten waarom de man hem niet zag. Want hij kwam niet tussen autos of iets vandaan het was een open stuk

Geef een reactie