Word jij de beste chauffeur van IJsselmonde?

Beste chauffeur
Beste chauffeur

Bumperklevers, mensen die een zebraoversteekplaats negeren en doorrijden, gas geven om nog nét door oranje te rijden.

We kennen het allemaal. Het is echt ‘huftergedrag’ dat bijdraagt aan de verkeersonveiligheid in de stad. Daarom daagt wethouder Joost Eerdmans Rotterdammers uit mee te dingen naar de titel “Beste chauffeur van de wijk”.

Beste chauffeur van de wijk
Iedereen in het bezit van een rijbewijs en die mee wil dingen naar de titel “Beste chauffeur van de wijk” – en naar een mooie prijs – kan deelnemer worden aan een verkeersroadshow. Deze start met een korte uitleg en een verkeersexamen. Deelnemers doen een bekwaamheidsproef op een behendigheidsparcours. Niet-deelnemers aan het examen, bijvoorbeeld toevallige voorbijgangers, kunnen ook het behendigheidsparcours doen en ze kunnen plaatsnemen in de ongevalsimulator waar ze zich uit moeten zien te redden.

De eerste roadshow is op zaterdag 4 juli bij het marktplein bij winkelcentrum Keizerswaard van 14 tot 17 uur. Opgeven als deelnemer kan via emailadres info@niv.nu
De uitreiking van de prijs voor de beste chauffeur wordt rond 16.30 uur verwacht, wethouder Joost Eerdmans verricht de prijsuitreiking.

Bron: Gemeente Rotterdam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.