Winterse speldenprik in herfstachtig Beverwaard

Donderdagochtend, de dag startte prachtig met veel zonneschijn, maar wel met een lage temperatuur van rond het vriespunt! Precies een week geleden zaten we nog op een temperatuur van bijna 20 graden met ook een uitbundige zon!

De temperatuur was flink onderuit gegaan afgelopen nacht, en vanochtend moesten op sommige plaatsen de ramen van de auto’s schoongeschrapt worden, en de muts en handschoenen konden ook uit de kast worden gehaald. Een koude plaagstoot van moeder natuur.

Hier en daar was het gras al wit van de nachtvorst in de parken van de Beverwaard, evenals de bruggen die daar liggen!

Ondanks dat alles is het nog maar herfst waardoor er nog steeds mooie foto’s te maken zijn in -en rond de Beverwaard! Vanochtend lag het park vanaf de Beverwaardseweg – richting de speeltuin de Stormpolder – er prachtig bij!

De zonnestralen gaven een prachtig schouwspel door -en op de gekleurde bladeren. Voor diegene die daar op dat moment doorheen liepen – en dat waren meestal de hondenbezitters – zagen dat de bomen hun evenbeeld spiegelde in het stilstaande wateroppervlak van de singels.

 

Verderop stond de kudde met schapen ook nog in de Beverwaard aan de A16! Vermoedelijk zal dit hun laatste ronde zijn – voor dat zij weer op stal gaan – nadat zij de geluidswal hebben begraasd? Hopelijk keren ze volgend jaar weer terug?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.