Wijkactie zonnepanelen Beverwaard is groot

Beverwaard Bespaart organiseert een inkoopactie zonnepanelen voor huiseigenaren. Doe jij ook mee?

Zonnepanelen worden steeds populairder, ook in Beverwaard. Lagen er in 2015 op nog maar 28 daken zonnepanelen, inmiddels is dat aantal flink gegroeid en liggen er al op meer dan 300 daken zonnepanelen in Beverwaard.

Ook de interesse van huiseigenaren – die nog geen zonnepanelen hebben – is groot. Veel huiseigenaren geven aan graag zonnepanelen te willen laten installeren op hun dak. De grootste drempels die huiseigenaren ervaren zijn de kosten én het vinden van een goede installateur. 

Voor de zomervakantie is vanuit initiatief Beverwaard Bespaart daarom gepeild of huiseigenaren in Beverwaard interesse hebben om mee te doen aan een collectie inkoopactie voor zonnepanelen. Meer dan 50 bewoners hebben aangegeven mee te willen doen.

Vanuit Beverwaard Bespaart een reden om een collectieve inkoopactie zonnepanelen te gaan organiseren. Een projectteam bestaande uit een aantal wijkbewoners en professionals gaan binnenkort een uitvraag doen bij bedrijven die zonnepanelen installeren.  Er wordt dan kritisch gekeken naar prijs/kwaliteit, garanties, service e.d. 

We hopen dan binnen enkele maanden een mooi aanbod te krijgen waarna de deelnemers dan vóór het nieuwe ‘zonnige’ seizoen van 2023 de panelen op het dak hebben liggen en Beverwaard nog meer wordt voorzien van zelf opgewekte zonnestroom. En iedereen natuurlijk flink bespaart op energiekosten!

Ook meedoen?
Wil je vrijblijvend meedoen met de inkoopactie? Vul dan het formulier via onderstaande link in: https://forms.office.com/r/smjtLryTnL

https://forms.office.com/r/smjtLryTnL