Wethouder Laan, hier die ijsbaan!

Weth. A. Laan (VVD)
Weth. A. Laan (VVD)

Vorige week meldde de Beverwaardigheden de komst van een ijsbaan en een dierenasiel op het voormalige terrein van honkbalver. Sparta/Feijenoord een klein stapje dichterbij was gekomen. De aangevoerde argumenten om de ijsbaan te realiseren waren gehoord. Liefst ziet de private investeerder zijn droomproject op de nieuwe sportcampus op Varkenoord herrijzen.

Vorige week in de deelraadsvergadering van IJsselmonde werd hier een vraag over gesteld in de raad. Zij benadrukte dat de ijsbaan op de campus niet past in het concept om de redenen dat er geen ruimte voor is. Het DB van IJsselmonde ziet de komst van de ijsbaan naast de tramremise van de RET wel zitten. Tevens komt daarnaast ook nog een dierenasiel, maar zover is het nog lang niet.

Nu de wethouder van cultuur A. Laan (VVD) zich uit heeft gesproken om voorstander te zijn voor de ijsbaan naast de Beverwaard lijkt er bijna geen weg meer terug. Dé beste locatie is gewoon Beverwaard! De enigste die nog roet in het eten kan gooien is de private investeerder zelf. Als deze het niet ziet zitten dan gaat de bouw van de ijsbaan niet door naast de wijk. Zijn lang gekoesterde droom om een ijsbaan te bouwen in Rotterdam ligt verder weg dan ooit?

Wat vinden de bewoners van Beverwaard en IJsselmonde hier eigenlijk van? Zien zij de komst van een overdekte ijsbaan wel zitten, of juist niet. Geef even een klik op de Poll op de homepage of laat een berichtje achter bij dit artikel.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.