Werkzaamheden met tijdelijke verkeersmaatregel

Op het Walborgpad schijnt een probleem te zijn met een te hoge grond waterstand. Twee pompen staan daar nu 24 uur te draaien om via een buizensysteem overtollig water uit de bodem te verwerken en af te voeren naar een nabijgelegen kolk. De problemen met de waterstand zijn rondom een deel van de speelplaats! Dat heeft een oorzaak! Helaas weten bewoners ook niet wat er precies aan de hand is. Het lijkt niet om een lekke rioolleiding te gaan, en verzakkingen zijn er ook niet te constateren.

In de Keverborgstraat werden zaterdagavond diverse afzettingen en verkeersborden geplaatst die duiden op wegwerkzaamheden. Deze gaan dus plaatsvinden aan de achterzijde langs het pand van de Super Hoogvliet. Helaas zijn hier niet meer gegevens over!

Wel zijn er gegevens bekend over de werkzaamheden aan de Loevensteinsingel. Deze straat  wordt afgesloten tussen Hamerdenstraat en Wijenburgsingel, in beide richtingen op van dinsdag 10 juli 2018,  van 07:00 uur tot en met woensdag 11 juli 2018, 16:00 uur. Reden is, de reparatie kolk(leiding) i.v.m. verstopping.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.