Juf Marion verlaat RK de Regenboog!!

Vanmiddag kon er afscheid genomen worden van Marion van Kapel in de ouderkamer van RK de Regenboog. Dit is de school die ze nu na 26 jaar verlaat om aan een nieuw avontuur te beginnen.

Volgens de digitale ouderinfo van deze school gaat de Beverwaardse mee bouwen aan een school voor hoogbegaafde kinderen in Rotterdam-Crooswijk. Een dubbel gevoel heeft ze er wel over, maar aan de andere kant heeft dit haar passie de laatste jaren gewekt! Sinds 2008 maak ik deel uit van de werkgroep TALENT, kennispunt voor begaafdheid van de RVKO.

Ik blijf in de wijk wonen, de uitdagende activiteiten in de Focus organiseren en ook kinderen vanuit IQoké op school begeleiden. Ik heb 10 jaar lang met heel veel plezier en passie de LED-groepen begeleid ( Leer Extra Dingengroep). Daarom is ze heel blij dat er een goede opvolgster is gevonden op de Regenboog om dit voort te zetten!

Ze moet nu verder weg reizen daar zij jaren op steenworp afstand van de school woonde! Dat wordt wel vroeg op dan ivm de reistijd naar Rotterdam Noord? Dat was niet zo’n probleem zegt Marion, de wekker gaat hier altijd om kwart over zes in de ochtend af in huize Kapel.

Op de vraag is of ze ook nog tijd heeft voor haar andere passie “de Fluitkids” bij het Christelijk Fanfarekorps in IJsselmonde (CFIJ) geeft de altijd goedlachse juf aan dat dit lastig gaat worden. Al jaren geeft zij blokfluitles aan beginnende muzikantjes in Oud IJsselmonde. Zelf blaast zei ook een deuntje mee in het CFIJ! Het hoogtepunt was dan altijd het concert aan het einde van het seizoen in de Adriaen Janszkerk samen met het CFIJ, en met de Fluitkids!

Per 1 augustus begint zij aan haar nieuwe uitdaging!!

 

 

 

 

 

Bron: Ouderinfo RK de Regenboog. Foto’s Beverwaardigheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.