Wegwerkzaamheden op de A16 aankomende weekend

de Van Brienenoordbrug

Aankomend weekend zijn er weer werkzaamheden aan de A16! Ging het vorige week om de hoofdrijbaan, nu gaat men werken aan het brugdeel van de parallel-rijbaan. Dat heeft gevolgen voor de oprit Feijenoord, dus ook vanuit (Oud) IJsselmonde.

Men begint met de afsluiting op 21 september om 21:00 uur t/m zondagochtend 23 september 7:00 uur. Afsluiting parallelbaan ter hoogte van Feijenoord. Afsluiting parallelbaan tussen Feijenoord en Rotterdam-Centrum. Dit houdt in dat de oprit van Oud IJsselmonde dus afgesloten wordt. De bussen van de RET lijnen 83, 183 en BOB16 mogen wel passeren!

Afrit 25 Rotterdam-Centrum en 26 Kralingen zijn hierdoor niet meer bereilbaar! De opritten van deze twee afslagen blijven wel open voor het verkeer richting het noorden (Terbregseplein).

De afrit naar Feijenoord en dus ook naar IJsselmonde blijft wel open. Dat betekent dat er misschien drukte kan ontstaan door IJsselmonde. Wilt u toch gebruik maken van de A16, dan kunt u de hoofdrijbaan bereiken door de snelweg op te rijden via de A38. Let op er gelden snelheidsbeperkingen en er worden verkeersregelaars ingezet.

Bron:  van A naar Beter.nl

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.