Wegwerkzaamheden houden bewoners uit hun slaap

Herinrichting entree Beverwaard

Bewoners rond het her-inrichtingsgebied van de entree van de Beverwaard zijn afgelopen maandag op dinsdagnacht uit hun slaap gehouden. Een bewoner stuurde deze website een filmpje van die werkzaamheden, en het loog er niet om. De overlast was groot qua geluid na de klok van één uur vannacht op die locatie!

Vanochtend is er navraag gedaan bij de aannemer die daar al een paar weken bezig is om de entree aan de Cannenburchstraat te herinrichten. Hij moest het antwoordt schuldig blijven waarom er afgelopen nacht is gewerkt aan deze straat. Wij zijn het niet geweest daar wij als aannemer geen vergunning kregen voor werken in de nachtelijke uren.

Wel verwees hij naar de firma Citytec die nog de lussen moest aanleggen voor het verkeerssysteem in het asfalt. Voor de aanleg hiervan moet er namelijk gezaagd worden in het asfalt, en dat brengt enorm veel herrie met zich mee voor de omgeving. Hadden die dan wel een vergunning? Helaas waren deze nachtelijke werkzaamheden niet aangemeld, dus was er ook geen vergunning bekend bij de gemeente. Op de vraag of het niet handiger was geweest om de werkzaamheden afgelopen weekeinde te doen kwam een volmondig ja van een Citytec-werknemer. Hij is daar nu bezig met het gereed maken verkeerslichtsysteem! De gemeente laat in een reactie weten dat er tijdsdruk was. Vreemd daar had men toch het hele weekeinde de tijd voor om die lussen in het wegdek te frezen?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.