Waardering mariniers van Ghentkazerne aan speeltuin ‘de Stormpolder’

De inzet van speeltuin in de Beverwaard ten tijde van de mariniersoefening werd op bijzondere wijze gewaardeerd. Op het Facebook van B EN sV de Stormpolder staat een mooie foto van Mirella en John. Zij zijn al jaren een van de drijvende krachten achter deze succesvolle speeltuin in deze wijk.

In het weekend van 13 tot en met 15 juni waren er oefeningen in IJsselmonde waaronder ook in de wijk Beverwaard. Het slotspektakel speelde zich af op maandagochtend vroeg 15 juni, in en rond de Stormpolder. Er zijn toen heel wat foto’s en filmpjes gemaakt door bewoners, en zeg nou zelf deze ontbrak nog in het rijtje. Een mooie foto van de mariniers van de van Ghentkazerne die voor hun opleiding zijn geslaagd, en deze zal vast een mooi opvallend plaatsje krijgen in het gebouw van de speeltuin? Dit als dank voor de gastvrijheid op 15 juni j.l.

QUOTE Facebook de Stormpolder

Weet je nog de oefening van het korps mariniers? Gisteren zijn wij en met name Mirella en John verrast!! Andy v. Wijtvliet kwam ons bedanken voor de inzet, en gastvrijheid. En schonk ons een foto als herinnering. En dat vonden wij leuk toch, fijn een blijk van waardering!

Foto via FB de Stormpolder

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.