Waaghals tijdens sport, spel en health-middag in Beverwaard

Waaghals op de klimwand

Woensdagmiddag 3 juli was het weer zover! Het jaarlijkse sport, spel en health-middag “Bewegenwaard” vond weer plaats in en om het wijkcentrum van de Beverwaard. Na het jaarlijkse Halloweenfeest evenement, die uitgroeide tot de grootse van Rotterdam, blijkt nu ook dit evenement aan te slaan bij de bewoners en zeker bij de jeugd!

Een hele middag van 13:00 tot 17:00 kon men kennismaken met verschillende sportverenigingen en (maatschappelijke)organisatie’s, vanuit de wijk zelf en IJsselmonde, gaven acte de presence op deze sportieve dag. Ook de ondernemers in de Beverwaard droegen hun steentje bij aan deze dag!

In het grote wijkpark stonden de nodige spring en klauterkussens te wachten. Een BMX-route, een atletiek hindernisbaan en honkbal behoorde ook tot de mogelijkheid om daar kennis mee te maken.

Wie een health-check wilde doen kon terecht in het winkelcentrum van de Beverwaard. Controle van het bloed en druk kon men daar laten meten! Om deze middag verder gezond te laten verlopen werd er fruit uitgedeeld aan de bezoekers van dit evenement die net zoals de vorige editie druk werd bezocht, mede door het mooie weer!

Voor de echte waaghalzen was er een klimwand opgesteld van maar liefst 9 meter hoog. Daar stond de hele middag een rij, vanaf de start tot het einde van dit evenement!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.