Volkstuinvereniging van Brienenoord kampt met inbraken

Tuinhuisjes VTV van Brienenoord

De volkstuinvereniging van Brienenoord , gelegen onder de gelijknamige brug, kampt de laatste week met inbraken in hun huisjes. Afgelopen weekend werden er nog twee ruiten vernield van de kantine. Een behoorlijke schadepost!

Het begon vorige week maandag op dinsdagnacht, toen werd er ingebroken in één van de huisjes. De daarop volgende nacht was er wederom een inbraak in een huisje, persoonlijke bezittingen werden daarbij ontvreemd! Politie is bij beide inbraken ingeschakeld! Afgelopen zaterdag op zondagnacht lukte de poging tot inbraak in de kantine niet, het alarm ging toen af rond 5:00 uur in de ochtend!

Schade aan de kantine.

Op het rustieke eiland waar overdag en in het weekend veel bezoekers komen om te genieten van de natuur, blijken er juist in de avond en -nachtelijke uren problemen te zijn. Onder andere blijkt ook het afval welke hier gedumpt een ergernis te zijn. Deze is afkomstig van de in de nabijheid gelegen fastfoodrestaurant. Eenmaal genuttigd dan worden restanten van de meeneemverpakkingen regelmatig in het groen gevonden. Kampvuren worden zeker in deze periode met de regelmaat van de klok aangestoken met alle gevolgen van die voor het eiland, en nu dus ook inbraken volgens een bron.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.